Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Θα προωθήσουμε την πρακτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και θα προωθήσουμε την αειφόρο ανάπτυξη του οικολογικού περιβάλλοντος

Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd | Updated: Jul 24, 2018


Στις 16 Ιουλίου 2018, ο πρωθυπουργός του κρατικού συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Gus και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο jean-claude juncker πραγματοποίησε την 20ή συνάντηση των ηγετών της Κίνας και της εε στο Πεκίνο.


Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εκδώσουν την κοινή δήλωση για την εικοστή διάσκεψη κορυφής Κίνας-ΕΕ και την κοινή δήλωση για την αλλαγή του κλίματος και την καθαρή ενέργεια. Η κοινή δήλωση καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η εε και η Κίνα θα ενισχύσουν την πολιτική, τεχνολογική, οικονομική και τεχνολογική συνεργασία στον τομέα της αλλαγής του κλίματος και της καθαρής ενέργειας για την προώθηση της παγκόσμιας μετάβασης σε μια ευημερούσα οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, κοινωνική και καθαρή ενέργεια.


image.png


Η Κίνα και η εε δεσμεύονται να επιδείξουν σταθερή αποφασιστικότητα και να συνεργαστούν με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, να εφαρμόσουν την Ατζέντα για τη βιώσιμη ανάπτυξη του 2030 και να προωθήσουν χαμηλές παγκόσμιες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, προσαρμογή του κλίματος και αειφόρο ανάπτυξη. Οι δύο πλευρές τόνισαν ότι για να αναπτυχθεί μια βιώσιμη, ασφαλής και ανταγωνιστική οικονομία, η αντιμετώπιση της αλλαγής του κλίματος και η προώθηση της μετατροπής της παγκόσμιας καθαρής και χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα ενέργειας, ιδίως σε βιώσιμες, προσιτές, σταθερές, αξιόπιστες και σύγχρονες ενεργειακές υπηρεσίες, στόχους. Η αντιμετώπιση της αλλαγής του κλίματος και η μεταρρύθμιση του ενεργειακού συστήματος μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την απασχόληση, τις επενδυτικές ευκαιρίες και την οικονομική ανάπτυξη.


Καθώς ζούμε μαζί σε ένα παγκόσμιο χωριό, το καθήκον μας είναι να προστατεύουμε το περιβάλλον της αλλαγής του κλίματος.

Το χυμικό οξύ είναι ένας από τους σημαντικούς κρίκους του κύκλου άνθρακα της γης. Μόνο όταν ο κύκλος του άνθρακα είναι καλός και το κλίμα είναι καλό μπορεί το οικολογικό περιβάλλον στο οποίο ζουν οι άνθρωποι να είναι σταθερό και βιώσιμο.

Contact Us

Προσθήκη: C1008 Xinyidai International, 7η Xixie Road, Σανγκάη Κίνα 710065

Τηλ: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd