Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Επισκευή του χουμικού οξέος Το χώμα

Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 04, 2017

Η αποκατάσταση του εδάφους αναφέρεται στη χρήση φυσικών, χημικών και βιολογικών μεθόδων για τη μεταφορά, απορρόφηση, υποβάθμιση και μετατροπή μολυσματικών ουσιών στο έδαφος, τη μείωση της συγκέντρωσής τους σε αποδεκτό επίπεδο ή τη μετατροπή τοξικών και επιβλαβών μολυσματικών ουσιών σε αβλαβείς ουσίες. Στη βιομηχανία επισκευής εδάφους, η υφιστάμενη τεχνολογία επισκευής εδάφους σε περισσότερα από 100 είδη κοινώς χρησιμοποιούμενων τεχνολογιών έχει περισσότερα από 10 είδη, μπορεί να χωριστεί σε φυσικές, χημικές και βιολογικές τρεις μεθόδους.

Βασικά, οι τεχνικές αρχές της αποκατάστασης μολυσμένου εδάφους μπορεί να περιλαμβάνουν:

(1) να αλλάξει η παρουσία ρύπων στο έδαφος ή ο συνδυασμός με το έδαφος, μειώνοντας τη μετανάστευσή του στο περιβάλλον και τη βιοδιαθεσιμότητα ·

(2) μείωση της συγκέντρωσης επιβλαβών ουσιών στο έδαφος.

Στη διαδικασία ελέγχου της ρύπανσης του εδάφους, η βελτίωση του εδάφους, το χουμικό οξύ παρουσιάζει μια καλύτερη και καλύτερη επίδραση.

Γιατί είναι το χουμικό οξύ;

Το χυμικό οξύ είναι μια μακρομοριακή οργανική ουσία που απαντάται ευρέως στη φύση.

Το χυμικό οξύ είναι ένα φυτικό και ζωικό κατάλοιπο, κυρίως τα υπολείμματα των φυτών, μέσω της αποσύνθεσης και της μετατροπής μικροοργανισμών, καθώς και μια σειρά από γεωχημικές διεργασίες που προκάλεσαν και συγκέντρωσαν μια τάξη οργανικής ύλης. Μερικές από τις διεργασίες ζύμωσης στη σύγχρονη βιομηχανία μπορούν επίσης να παράγουν χουμικό οξύ.

Οι πηγές πρώτων υλών του χυμικού οξέος μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: άνθρακα και μη άνθρακα ουσίες.

Τα πρώτα περιλαμβάνουν κυρίως την τύρφη, τον λιγνίτη και τον ξεπερασμένο άνθρακα. μεταξύ αυτών, περιεκτικότητα σε χουμικό οξύ 10-80%.

Τα αποθέματα άνθρακα της Κίνας είναι πολύ πλούσια, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 5 δισεκατομμύρια τόνοι τύρφης, λιγνίτης 126,5 εκατομμύρια τόνους, οι ηλιακοί άνθρακες δεν έχουν ακόμη στατιστικά στοιχεία.

Οι τελευταίες περιλαμβάνουν το έδαφος, το νερό, τους μύκητες και άλλες ουσίες εκτός του άνθρακα, όπως φαινόλες, κινόνες, υδατάνθρακες και άλλες ουσίες, είναι βιο-ζύμωση, οξείδωση ή σύνθεση μπορούν να παράγουν χουμικές ουσίες, όπως η αγορά τώρα. .

Το χυμικό οξύ είναι το κύριο συστατικό του χούμου, η χημική δομή είναι πολύπλοκη, περιέχει καρβοξύλιο, φαινόλη, κετόνη, φαινολικό υδροξύλιο και άλλες δραστικές λειτουργικές ομάδες του μείγματος, ειδική δομή του χουμικού οξέος και φυσικές και χημικές ιδιότητες της απόφασής του στην οικολογική αποκατάσταση Σχετικά με τον σημαντικό ρόλο.

Πώς το χουμικό οξύ καθορίζει το έδαφος

Το χυμικό οξύ στην αποικοδομητική ρύπανση του μολυσμένου εδάφους "βαρέα μέταλλα και τοξικές οργανικές ρυπογόνες ουσίες" περιλαμβάνει κυρίως: το χουμικό οξύ σε καθίζηση με βαρέα μέταλλα και απορρόφηση οργανικής ύλης. οξειδοαναγωγη; και το χουμικό οξύ μπορεί να προωθήσει τους μικροοργανισμούς του εδάφους στην αποικοδόμηση των οργανικών ρύπων.


Contact Us

Προσθήκη: C1008 Xinyidai International, 7η Xixie Road, Σανγκάη Κίνα 710065

Τηλ: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd