Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Αρχική λουλούδια χρησιμοποιούνται συνήθως οργανικό λίπασμα

Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd | Updated: Aug 08, 2018


Οργανικό λίπασμα είναι πολύ καλό για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των λουλουδιών και των δέντρων. Εκτός από να αποσυντεθεί από μικροοργανισμούς και απελευθερώνεται από τα θρεπτικά συστατικά να απορροφηθούν από τις ρίζες, μπορεί επίσης να βελτιώσει τη δομή του εδάφους, αύξηση της διατήρησης νερού και λιπάσματος κρατώντας και διαπερατότητα του εδάφους. Υπάρχουν πολλά είδη των οργανικών λιπασμάτων, που μπορεί να διαιρεθεί σε ζωικά βιολογικά λιπάσματα και φυτοπροστατευτικά οργανικά λιπάσματα.

image.png

Τα κύρια οργανικά λιπάσματα εισάγονται ως εξής:

Πρώτον, η κοπριά: η κοπριά των κατοικίδιων ζώων, αναμιγνύεται με τα υπόλοιπα κτηνοτροφικά ή τις ζωοτροφές. Υπάρχει πολύ άζωτο, αλλά επίσης ορισμένες φώσφορος και κάλιο.

Δεύτερο, κοτόπουλο και η πάπια κοπριά: κοτόπουλο και άλλα κοπριά πουλερικών είναι η κύρια πηγή του φωσφορικού λιπάσματος, κατάλληλο για όλα τα είδη των λουλουδιών, ειδικά για τα φρούτα-βλέποντας λουλούδια.

Το τρίτο, το φυτό τέφρα: θα στεγνώσει υποκατάστημα ζιζάνια, όπως καίγονται τέφρα, που περιέχει περισσότερο κάλιο, είναι η κύρια πηγή της ποτάσας. Είναι ένα αλκαλικό λίπασμα.

Τέταρτο, φυστίκι πίτουρο ή αράπικων κέικ: περισσότερο άζωτο, αλλά επίσης περιέχει φώσφορο και κάλιο. Καθαρή και υγειονομικά από περιττώματα των ζώων.


Γεύμα κόκκαλων είναι μία από τις κύριες πηγές των φωσφορικών λιπασμάτων.

Οικογένεια κηπουρική, ειδικά στις πόλεις, κάνει συχνά μερικοί κηπουροί αισθάνονται ανίκανα να πάρουν οργανικό λίπασμα. Στην πραγματικότητα, όσο η προσοχή είναι συχνά έγκαιρη συλλογή, μπορούν να παράγουν οργανικό λίπασμα. Αν λαχανικό φύλλων, σόγιας φλοιό, πεπόνι φλούδες μπορούν να βάλετε μέσα στο βάζο βωμό, προσθέστε κάλυμμα στεγανοποίησης, μετά από 2 ~ 3 μήνες αποσυντίθεται, η ζύμωση είναι καλό λίπασμα. Επιδεινώθηκε σόγια, αράπικα φιστίκια και άλλα μαγειρεμένα, καθώς επίσης και εντόσθια ψαριών, κόκκαλα ψαριών, κ.λπ., στη δεξαμενή προστίθενται νερό μετά την ζύμωση και την αποσύνθεση, μπορεί επίσης να γίνει αποτελεσματική, μη-χαμηλή περιεκτικότητα σε άζωτο, φώσφορο και κάλιο ποιότητας οργανικό λίπασμα. Να είστε βέβαιος να σημειωθεί ότι μόνο όταν είναι ώριμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ένα ζευγάρι: Fulvic οξύ

Επόμενη: Ιστορία του Fulvic Acid

Contact Us

Προσθήκη: C1008 Xinyidai International, 7η Xixie Road, Σανγκάη Κίνα 710065

Τηλ: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Ξι Αν: Naturetech Co, Ltd